Foto
Beheer en onderhoud
Na oplevering van een gebouw begint het beheer en onderhoud van een gebouw. In de ontwerpfase is het van groot belang om er rekening mee te houden dat een gebouw na oplevering onderhouden dient te worden. Voor beheer en onderhoud kan Meves Installatie Advies u onder andere van dienst zijn op de volgende gebieden:

Digitaal logboek


Meves heeft een digitaal logboek ontwikkeld waarin het mogelijk is uw hele gebouw inclusief gebouwinstallaties te documenteren. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd online alle gegevens van het gebouw terug kunt vinden. Op deze manier zorgt Meves er voor dat u nooit meer tekeningen hoeft op te zoeken of hele tekeningpakketten mee hoeft te nemen. U logt eenvoudig via het internet in en u heeft toegang tot alle toegevoegde informatie van een gebouw en zijn gebouwinstallaties.

Naast het invoeren van het gebouw is het met het digitale logboek van Meves ook mogelijk om bijvoorbeeld verschillende beheerstaken voor legionellapreventie te registreren, onderhoudstaken bij te houden enzovoorts.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.