Foto
Wie is Meves?
Meves is al ruim veertig jaar lang een volledig zelfstandig en onafhankelijk opererend adviesbureau. We zijn begonnen als een eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot adviesbureau dat zich specialiseert in advisering op het gebied van GROENE en DUURZAME oplossingen.

Meves Installatie Advies is werkzaam binnen de volgende sectoren:
Er is bewust gekozen voor deze indeling in sectoren (business units) gekozen. Op deze manier wordt de markt op een duidelijke manier gesegmenteerd. De business units verliezen nooit het speerpunt van Meves uit het oog: het streven naar duurzame oplossingen binnen een groene organisatie.

Tijdens het ontwerp en de uitvoering van de projecten zoekt Meves voortdurend naar energiezuinige oplossingen die bijdragen aan minimale exploitatiekosten. Meves heeft alle aandacht voor haar opdrachtgever en zorgt voor een grote betrokkenheid bij zowel de grotere als de kleinere projecten.

Meves kent een vlakke organisatie wat snel en alert reageren mogelijk maakt. Binnen het adviesbureau is een projectleider verantwoordelijk voor zijn of haar project en is het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Bovenaan de organisatie staat de algemeen directeur.

Tijdens de uitvoering van de projecten verdeelt Meves Installatie Advies het werk in onderstaande fasen:
  • Initiatieffase
  • Ontwerpfase
  • Aanbestedingsfase
  • Uitvoeringsfase
  • Onderhoudsfase